Nieuws

Voor al uw bezorgwensen in Veenendaal en omgeving bel 06 51 34 04 80

NIEUWS

april 2016

Eind april 2016 is de nieuwe Cargo-bike gereed. In de door Schipper Safestore beschikbaar gestelde stallingsruimte wordt de bike feestelijk onthuld. Alpatek AC & DC Drive Systems uit Rhenen zorgt voor degelijke en krachtige aandrijftechniek.

De nieuwe cargo-bike is voorzien van een geheel afsluitbare (centrale deurvergrendeling) cargo-box met veel meer ruimte en twee handige zelfsluitende rolluiken. Technisch is de cargo-bike voorzien van een ijzersterk doorontwikkeld frame, 3 grote schijfremmen. LED-verlichting rondom, richtingaanwijzers en banden met een zeer groot draagvermogen. Onder de cargo-box is ruimte voor twee grote accu's die in serie geschakeld de 24V DC electromotor aandrijven.

De pedaalaandrijving bestaat uit een modere Shimano achtercassette met 8 tandwielen en een derailleur. De energie van de electromotor wordt in de unieke mkiddenas opgeteld bij de pedaalenergie en dit totaal drijft via een differentieel de achterwielen aan.

 

2015

Gedurende het jaar 2015 wordt veel ervaring opgedaan met de bakfiets. Er worden daarmee specificaties voor een grotere fiets opgesteld. Kort na de zomer van 2015 wordt het frame van de Cycles Maximus Cargo-bike uit Engeland geleverd en in Nederland verder opgebouwd om uiteindelijk in het voorjaar van 2016 voorzien te worden van de unieke "Cargo Max" opbouw.

 

17 november 2014

Chris brengt THUIS lanceert zijn wijnwinkel op internet: CBVins.

U kunt nu direct flessen (minimaal 6), dozen (a 6 flessen) of cartons (5 liter!) wijn uit de Bergerac bestellen. Natuurlijk is ook de aflevering binnen het bezorggebied van Chris brengt THUIS direct mee te bestellen.

 

15 oktober 2014

Chris brengt THUIS start met levering van verschillende Franse Château's in de Bergerac.

Zie deze website CB Vins. De speciaal geselecteerde wijnen zijn aan kenners en fijnproevers geschonken. Zonder uitzondering spraken zij hun waardering uit voor de wijnen. Het assortiment wijnen is verkrijgbaar inde slijterij van JUMBO Petenbos en

via CB Vins in Veenendaal.

 

15 september 2014

LAMPEGIET-avond is in Veenendaal, en met name in Petenbos, een heel bijzondere avond. Een geweldige avond voor kinderen en hun ouders om in feestelijke optocht door de wijk te trekken. Natuurlijk is JUMBO Petenbos en Chris brengt THUIS van de partij. Op de extra fotopagina treft u een impressie van de avond aan.

 

22 augustus 2014

Een wel heel bijzondere deelnemer aan de wielerronde Arnhem-Veenendaal Classic:

Chris brengt THUIS voorziet het aanwezige publiek van snacks, limonade en zonnebrillen terwijl het peloton de laatste ronde Veenendaal-Rhenen-Veenendaal aflegt.

 

26 juli 2014

JUMBO Petenbos ondernemer Wirner van Aanholt stelt nog een aantal flessen wijn uit de Bergerac beschikbaar. Deze keer voor het de inschrijvers die de winnaar van etappe 20: Bergerac > Périgueux, een tijdrit over 54 km en voor het juist voorspellen van de toerwinnaar, inclusief de totale tijd die de winnaar nodig had voor de Tour 2014.

 

25 juli 2014

Win een heerlijke fles wijn uit de Bergerac: Prijsvraag naar de winnaar van etappe 19: Maubourguet - Bergerac (208,5 km). Chris brengt THUIS importeert wijn uit de beroemde Franse wijnstreek 'Bergerac'. Deze wijnen zijn ook bij JUMBO Petenbos te koop, zowel in de winkel als in de slijterij. Verwen uw vrienden en uzelf op zo'n heerlijk glas!

KCS Logo

Onderhoud van de website