Sponsoren

Voor al uw bezorgwensen in Veenendaal en omgeving bel 06 51 34 04 80

Chris brengt THUIS wordt ondersteund door

 

Wirner van Aanholt, ondernemer van Jumbo Petenbos in Veenendaal:

 

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Ook beschikt onze winkel over een mooie bloemenafdeling en gratis parkeergelegenheid. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel."

Natuurlijk staat Chris brengt THUIS klaar om us boodschappen veilig, mileubewust en met een glimlach bij u te bezorgen, thuis of op uw bedrijf!

 

JUMBO van Aanholt, Petenbos, Paddestoelenlaan 40, 3903 GG VEENENDAAL, email: info@jumbopetenbos.nl, tel: 0318 589 965

 

Schipper Safestore in Veenendaal stelt belangenloos een beveiligde parkeerruimte voor de Cargo-bike beschikbaar. Schipper Safestore is een professioneel beveiligde en geconditioneerde veilige opslag voor bedrijven met een discrete 24- uurs haal- en brengservice door heel Nederland. Safestore is gespecialiseerd in opslagoplossingen voor bijvoorbeeld backup tapes, unieke (kunst-) collecties, archieven, medische samples en waardevolle documentatie. Voor elke vorm van beveiligde opslagruimte hebben wij een maatwerkoplossing. Onze opslagruimten in de centrale regio Veenendaal en Rhenen zijn voorzien van de modernste beveiligingstechniek en met onze 35 jaar ervaring verzekert u zich van de veiligst denkbare opslagoplossingen.

Bijna 30 jaar ervaring in de marketing, fabricage en levering van wissel- en gelijkstroom batterij gevoede aandrijfsystemen en bijbehorende besturingssystemen bevestigt het succes van het Alpatek concept ; levering van het complete aandrijfsysteem uit één hand. Het maakt ons de meest complete systeemleverancier van de Benelux op dit gebied.

 

Alpatek assisteert ingenieursbureaus , engineers en machinebouwers bij het ontwikkelen van prototypes en het realiseren van seriematige productie door het aanbieden van een zeer brede range batterij gevoede aandrijf- en tractie systemen met bijbehorende motorregelingen. Onze e-motoren zijn eveneens leverbaar voor toepassingen in stationaire toepassingen, in een spanningsrange van 12 tot 750 volt en met asvermogens tot 30 kW. Het toerenbereik kan liggen tussen 180 – 20.000 omw./min. zonder reductie.

Repro Studio Schoeman in Veenendaal

 

Goede prijs en kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit vormen de bouwstenen

waarmee Repro Studio Schoeman is gebouwd.

 

Repro studio Schoeman is een moderne, veelzijdige dienstverlener op het gebied van grafische producties en is een ervaren partner die u begeleidt en adviseert in:- ontwerp, - reclame, - drukwerk en - belettering

Keijman Bedrijfsdiensten zorgt voor kwalitatief hoogwaardige, periodieke en ad-hoc interieurverzorging van kantoren en bedrijfspanden .

 

Uw wensen zijn de basis voor onze werkzaamheden. Naast het grondig en deugdelijk uitvoeren van het schoonmaakwerk nemen we ook andere facilitaire werkzaamheden uit handen, zoals het reinigen van koffiemachines verzorgen van hand- en theedoeken, toiletpapier, aanvullen van dranken, maar bijvoorbeeld ook het reinigen van magazijnvloeren.

Keijman Communicatie & Services (KCS) helpt bij het gebruik van allerlei elektronische apparaten: pc’s, tablets, digitale camera’s, mobiele telefoons - en nog veel meer.

Gemak dient de mens. De complete cd-collectie op de mobiele telefoon. Een hele boekenkast in de e-reader. Bellen via het navigatiesysteem. En filmen met de tablet. Mooi dat al die slimme apparaten zo veel kunnen. Maar soms ook wel verwarrend.

 

En is het allemaal even nuttig? Dat verschilt natuurlijk per persoon.

KCS leert u graag stap voor stap wat de mogelijkheden zijn van al uw apparaten. In uw eigen tempo. En volgens uw persoonlijke wensen en behoeften.

TM Tweewielers: de mobiele fietsenmaker uit Veenendaal

 

Bent u juist lekker sportief op weg met de fiets, krijgt u opeens een lekke band! Pech met de fiets komt nooit gelegen en natuurlijk net als u niet in de buurt van een fietsenwinkel bent. Blijft de fiets bij u dan tijden in de schuur staan? Het is maar goed dat u ons gevonden heeft, want TM Tweewielers is de mobiele fietsenmaker uit Veenendaal. We halen uw kapotte fiets op en brengen hem na reparatie weer bij u langs. Bel 06-46950363.

KCS Logo

Onderhoud van de website